U wilt zich fitter en energieker voelen, maar het lukt niet. Klinkt bekend? Om u te helpen sneller vitaler te worden gebruikt Vital Clinics een vitaliteitsmeting in combinatie met vitaliteitscoaching. In 8 minuten ontdekken we welke factoren van vitaliteit bij u kunnen bijdragen aan herstel en vitaliteit. We geven u specifieke voedings-, beweeg- en leefstijladviezen en vullen dit aan met coaching. Zo helpen we u om energieker en productiever te worden.

Neem vandaag nog de eerste stap richting vitaliteit! Neem direct contact op

Vitaliteitsmeting

De vitaliteitsmeting wordt in de (top)sportwereld gebruikt om atleten te helpen optimaal te presteren. Vital Clinics zet deze test in om werknemers te helpen optimaal te functioneren en particulieren om optimaal van het leven te genieten. Zonder klachten kunt u weer een focus hebben op wat echt belangrijk is. Ontdek hoe de methode werkt.

Leefstijlcoaching

Met behulp van kennis over voeding, beweging, leefstijl en psychologie helpen we u inzicht te krijgen in uw leefwijze en het directe effect ervan op uw gezondheid. Soms hebben we al heel veel kennis of leven we al heel bewust, toch werkt het een niet altijd voor de ander en kun je net de kern missen. Wij helpen je de balans terug te vinden tussen fysiek, mentaal en emotioneel, zodat je vanuit je kracht weer aan de slag kunt. Ontdek of leefstijlcoaching iets voor u is.

Aanmelden

Wilt u zich vitaler voelen? Meld u dan gelijk aan om een meting te doen