Vitaliteit is het resultaat van een goede balans tussen lichaam en geest. Als u niet energiek of helder bent of u klachten ervaart die u tegenhouden om uw leven te kunnen leven zoals u dat wilt, of om er het maximale uit te halen, dan kan Vital Clinics u helpen met vitaliteitscoaching, zodat u zich snel weer vitaal en gelukkig kunt voelen.

In de sessies gaan we samen op zoek naar de oorzaken van uw klachten. Dat kan zijn op het gebied van voeding, beweging, leefstijl, ontspanning, mentale of emotionele stress. Als u inzicht verkrijgt in oorzaken, kunt u deze aanpakken en ombuigen. Soms zijn dit hele simpele wijzigingen in uw leefstijl die grote impact hebben. Als er op deze manier energie vrij komt kunt u mentale of emotionele stress ook gemakkelijker aanpakken. In een paar doelgerichte sessies valt hierin al veel te bereiken. Dit alles resulteert in betere vitaliteit. Zo helpen we u om snel weer gelukkig te worden.

Naast inzicht in oorzaken en deze aanpakken kunnen we u ook helpen sterker in het leven te staan door een aantal krachtige tools zoals mindfulness, persoonlijke effectiviteit, stress management, assertiviteit, effectieve communicatie, conflicthantering, talent- en motivatiemanagement.

Wilt u zich ook vitaler voelen? Neem vrijblijvend contact op

Wanneer naar een vitaliteitscoach?

U kunt goed bij Vital Clinics terecht als u inzicht wilt verkrijgen in de factoren die van invloed zijn op uw prestaties, of uw fysieke of psychische welbevinden. Als sparringspartner helpen we u te reflecteren op vele onderdelen van uw leven. We pakken alle onderdelen aan die effect hebben op uw functioneren, in de weg staan van een vitaal leven of het behalen van uw doelen.

Werkwijze

De vitaliteitsmeting vormt vaak het uitgangspunt van de sessies. Op basis van de meting en uw eigen input bepalen we uw vitaliteitstraject: waar wilt u naartoe en aan welke aspecten kunt u werken. Eén meting helpt u al vooruit. Herhaalsessies geven inzicht in vooruitgang en aandachtspunten en zorgen voor blijvend effect en duurzame inzetbaarheid.

Voor haar sessies past Vital Clinics vitaliteitscoaching en positieve psychologie toe. Dat houdt in dat we uitgaan van de kracht van elk individu om met nieuwe inzichten en de juiste reflectie zelf tot verbetering te komen. Het doel van het traject is dat u leert hoe u uw klachten en uitdagingen elke dag zelf kunt beïnvloeden en kracht kunt putten uit de kern van de klachten.

Vragen?

Zet nu de eerste stap richting vitaliteit! Meld u zich hier aan