Graag verwelkomen wij u in onze praktijk in Groningen.

Voor de vitaliteitsmeting betaalt u 325,-. Hiervoor ontvangt u de meting, het consult waarin we uw klachten tegen het daglicht houden van de meting, een pdf met de meetresultaten, tips en adviezen naar aanleiding van de meetresultaten en een plan voor vervolg.

Voor psychologische, coachende of begeleidende sessies hanteren wij een uurtarief is €105,25 btw-vrij. Het uurtarief bestaat uit gemiddeld 45 minuten consult en gemiddeld 15 minuten indirecte tijd. De indirecte tijd bestaat o.a. uit verslaglegging, administratie en voorbereiding.

Een afspraak buiten kantooruren is ook mogelijk (voor 9 uur of na 18.00 uur). Het tarief hiervoor bedraagt €109,76, btw-vrij.

Voor bedrijven geldt een gereduceerd tarief bij grote aantallen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat

Een investering in gezondheid verdient zichzelf terug. Je bent het waard. Zet nu de eerste stap richting vitaliteit

Annulering

Bij verhinderen of verzetten van een afspraak buiten 24 uur voor de afspraak worden geen kosten in rekening gebracht. Binnen 24 uur wordt 100% van het verschuldigde bedrag doorberekend.

Betaling

Zowel zakelijke als particuliere klanten ontvangen een factuur met een betalingstermijn van 14 dagen. Op alle overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.