Vital Clinics helpt mensen met burnout, overspannenheid of stress vitaler worden door middel van vitaliteitsmetingen, -coaching en advies. Op deze wijze helpen wij ook bedrijven en scholen met burnout preventie en ziekteverzuim.

Onze visie is dat mensen hun balans op fysiek, mentaal en emotioneel gebied terug moeten vinden. Dat begint bij de basis; voeding, beweging en leefstijl en vervolgens met positief bekrachtigende coaching waardoor mensen weer in hun kracht komen te staan.

Vital Clinics werkt samen met voedingsdeskundigen, diƫtisten, sportconsulenten, orthotherapeuten, HRM-deskundigen, psychologen en artsen in binnen- en buitenland om u van zo goed mogelijk advies te voorzien. Tijdens maandelijkse kennissessies worden ervaringen en informatie uitgewisseld om elkaar te verrijken. Vital Clinics is bovendien voortdurend in opleiding om van de nieuwste behandeltechnieken en kennis op de hoogte te blijven.

Psycholoog, vitaliteitscoach drs. Evelyn Stoelinga MSc.

Mijn liefde voor leefstijl en vitaliteit is ontstaan doordat ik in mijn eigen leven veel te maken heb gehad met onverklaarbare klachten en vermoeidheid. Een burnout was de druppel. Verandering in leefstijl en focus op vitaliteit hebben mij geholpen mijn klachten te overwinnen, waarna het mijn missie is geworden om ook anderen te helpen vitaal te worden. Zo is Vital Clinics ontstaan.

Na mijn studie Psychologie ben ik mij verder gaan verdiepen in vitaliteit: dat deel van de gezondheid waar mensen zelf regie over hebben. Ik vind het fantastisch om mensen te begeleiden bij wat ze zelf kunnen doen om gezonder te worden. De basisfactoren van vitaliteit (voeding, beweging en leefstijl) hebben altijd al mijn interesse gehad. Toch is vitaliteit veel complexer dan dat. Ik kwam in aanraking met de vitaliteitsmeting, een methode die verbinding weet te leggen tussen lichaam en geest om zo je vitaliteit te versterken. Samen met mijn Psychologische achtergrond is dit een perfecte combinatie om mensen te helpen vitaler te worden.