Vind jij het onderwerp gezondheid interessant? Veel bedrijven hebben te maken met hoge ziekteverzuimcijfers. Vital Clinics is een innovatief bedrijf dat medewerkers van bedrijven helpt vitaler worden middels een preventief gezondheidsonderzoek en voedings-, beweeg- en leefstijladviezen.

Wat ga je doen

Je gaat meehelpen om Vital Clinics in de schijnwerpers te zetten. Hierdoor leer je alle facetten van marketing en communicatie. Je gaat social media accounts opzetten en beheren. Je bedenkt, schrijft en redigeert content als folders, blogs, nieuwsberichten, mailingen, persberichten en andere promotionele teksten. Je helpt mee met SEO, SEA en linkbuilding. Je contacteert relevante partners en doet kennis op bij specialisten.

Wat bieden wij

Je komt te werken in een klein, jong team op de gezelligste afdeling in Groningen, in het Kwadraat, vlakbij IKEA. Naast een maandelijkse vergoeding leer je veel.

Interesse?

Ben jij communicatief vaardig, goed in Nederlands, initiatiefrijk, creatief, leergierig en hands on? Neem dan contact met ons op!